sunnuntai 6. tammikuuta 2013

tavoitteet 2013Mitäs me lomalaiset? Perinteisen kahden viikon joululoman sijaan meidän luokkaa lykästi, kun saatiin vielä yksi lomaviikko (krhm, kutsutaan myös opinnäytetyöviikoksi mutta.. kerkiäähän sitä..) lisää tammikuulle. Joulu on juhlittu syömällä miltei koko vuoden edestä (näin opiskelijat keräävät vararavintoa kuivaa kevättä varten - eipähän ainakaan pääse nääntymään) ja uusivuosi meni kyllä aika pitkälti samassa hengessä. Pistettiin siis oikein kunnolla läskiksi!

Tässä vaiheessa alkanutta vuotta on ehkä hyvä käydä tulevan vuoden tavoitteita läpi, vaikka olen kyllä sanellut ne treenipäiväkirjaamme jo aika päiviä sitten. Tuntuu aina niin hurjan pelottavalta kirjoittaa tavoitteita tänne kaiken kansan nähtäville: mitä jos me ei onnistutakaan? Olen iänikuinen pessimisti, joten varaudun aina pahimpaan..

AGILITY
- kontaktit kuntoon
- estevarmuutta ja yhteistyötä
- täysi kisavalmius ja kisat

Yksinkertaisesti. Oikeastaan mulla vähän jännittää mitä tämä 3 viikon tauko miedän agilitylle on tehnyt mutta toivotaan parasta. Kontakteille lomailu on tehnyt hyvää, ehkä? Luulisin, että kun Jehna pääsee pitkästä aikaa töihin agin muodossa, se on niin kierroksilla ettei se muista sen himmailua enää. Pitää aloittaa heti alustapalkalla. Ja meidän kisaneitsyys päivämäärä on katsottu valmiiksi jo viime lokakuussa. Toivottavasti en joudu syömään sanojani ja päästään korkkaamaan meidän kisaura vihdoin ja viimein!

TOKO
- alokasluokan liikkeet
- kisat, klumps
- innostus riittäisi

Niin. Eritoten yritän pitää kiinni tuosta viimeisestä. Kummasti on innostus lipsunut taas loman aikana joka päiväistä seuraamispätkää ja noudon reenaamista lukuun ottamatta. Ai miten niin me harjoitellaan vaan kivoja juttuja? Höpöpuhetta! Toivottavasti, voi toivottavasti, päästäisiin johonkin tokoryhmään, koska ainainen yksintreenaaminen ei tuota tulosta ollenkaan. Ainakaan meillä. Sitten kun saadaan alokasliikkeistä varmat, voitaisiin käydä kurkkaamassa vähän kisakenttiä.

Muita tavoitteita on tietysti terveenä pysyminen ja lonkkakuvaukset, mutta muita tavoitteita en uskalla kyllä kirjata ylös. Olisi ihanaa käydä nappaamassa BH ja harrastaa pk-juttuja, mutta valitettavasti pienellä paikkakunnalla kyseisen harrastuslajin piiriin pääseminen on erittäin kiven takana. Käyttäytymiskoeliikkeitäkin harjoittelisin mielelläni ryhmässä, tai edes joidenkin muiden kanssa.

Nyt lomaillaan vielä ensiviikko ja palaillaan sitten meidän tyypilliseen verenmaku suussa -treenaamiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti