lauantai 22. joulukuuta 2012

kiitos pukki! saataisiinko me vielä täydelliset kontaktit?


Viime tiistain ryhmätreeneissä Jehnan korvat tekivät paluun! Se meni just eikä melkein sinne minne sen ohjasin. Joulupukki siis on olemassa! Iso kiitos hänelle koirani kuulon palauttamisesta!

Reenien jälkeen olin niin tyytyväinen. Kontaktit meni kyllä 50% suorituksista päin joulukuusta, mutta saatiin siinäkin hyviä kympin suorituksia aikaan. Muutama ainakin. Kupilla palkaten. Aloin jo pikkuhiljaa ottaa askeleita samalla kun annoin "pinta"-käskyn, jotta Jehna ei pysähtyisi sinä hetken kun minä pysähdyn. Ei liikkunut minun mukana. Luulisin että meidän reipas joulutauko tekee hiukan kehnoille kontakteille vaan terää. Toivon niin. Ehkä joulupukki on niin kiltti, että toisi nekin meille? Olenko liian vaativa?

Kepeissä ei mitään kuonon koputtamista. Pari kertaa oman liikkeeni mukana (ei kestä jos vedätän sitä kauhean pitkältä edestä) jätti homman kesken, mutta 9½ suoritusta 10:stä Jehna teki maanmainiosti. Rimojakin lenteli vaan pari! Myös edellisen viikonlopun omatoimihöntsäykset sujuivat moitteitta. Ihana saada näitä onnistumisen kokemuksia kunnon angstitreenien jälkeen! Viime viikon reenit menivät täysin päin sitä itseään, joten tämä tuli kyllä tarpeeseen. Kiva jäädä tauolle hyvillä mielin!

Jospa me saataisiin ne kontaktit kasaan, estevarmuutta hippusen lisää ja rimat pysymään paikoillaan, niin voitaisiin jo vähän suunnitella alustavasti kisoissa starttaamista? Hui. Hallikisat ei kyllä hirveästi houkuta, mutta ainahan sitä voi yrittää..

2 kommenttia:

  1. Oo, tehän olette ihan just kisavalmiita! Kisauran korkkaaminen on aina yhtä jännää ja hauskaa :)

    VastaaPoista
  2. Niin kai se taitaa olla. :D Pelottavaa mutta totta! Kunhan saataisiin nuo meidän murhekryynikontaktit pelittämään kunnolla. Hauskaa se varmasti tulee olemaan tuon otuksen kanssa - ainakin yleisöstä! :)

    VastaaPoista