perjantai 22. huhtikuuta 2011

Miks mulla naurattaa tämä kuva hirveästi? :D Joku naapureista grillas ja Sofi juoksi yhtäkkiä tuohon Jehnan taakse nuuskimaan ilmaa! Kunnon stalkkeri!


Jehnalla oli tänään jännä päivä! Hän nimittäin kävi aamulla pissalla naapurin pihalla. :) En suosittele kellekkään juoksemaan päätä pahkaa sängystä noustuaan suoraan ulos takapihalle yöpaita päällä ja kelpie kainalossa. Sokaistuin auringosta (no oli unihiekkaa silmissä!) ja en nähnyt yhtään mitään. Kun vihdoin ja viimein sain näkökykyni takaisin, oli Jehna kadonnut näköpiiristä. Hipsuttelin erittäin kaunis kiroileva siili -yöpaita päälläni keskelle takapihaa ja huomasin Jehnan kyykkivän naapurin pihan puolella. Kyllähän se tuli sitten kutsusta luo, mutta hämmennyin pahasti! Oon piileskelly koko päivän naapureilta.. No ehkä ne ei huomannu..


Käytiin heittämässä pitkä perjantailenkki (pitkäperjantailenkki hehesp) ja treenailtiin vähän takapihalla. Videoin vähän tuota Jehnan kohteen x oikealta kiertämistä (koska kaikkia ihan varmasti kiinnostaa..), minkä kuvaamisessa meillä oli vähän teknisiä ongelmia. : D Jehna pyllähti nimittäin tuon videon jossain välissä alas terassilta ja muuta mukavaa.
Ps. Alettiin muuten reenailla tuota kiertämistä vasta toissapäivänä ja aika mainiostihan tuo jo menee! Vielä kyllä pitää harjotella tuota eri kulmista ja enemmän vasemmalla kädellä Jehnan ollessa vasemmalla puolella ja semmottia!
Otettiin paikallaoloa ja se sujuu jo tosi mallikkaasti! Nyt oon alkanu matkan lisäämisen lisäksi pyöriä ja kävellä selkä koiraan päin, eikä siinäkään näyttäis olevan mitään ongelmaa. Pari kertaa nousi ylös, mutta veikkaan Jehnan häiriöityneen ennemminkin namitaskun räpläämisestä. Nyt sitten pitäis lisätä vielä matkaa ja pyöriä entistä omituisempia härdellejä Jehnan edessä + paikkailla vielä enemmän häiriön alla sekä tietysti lähteä seikkaileen sinne Jehnan takapuolelle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti