torstai 16. toukokuuta 2013

aivan oikeenlaista kemiaa

Allekirjoittanut palasi muutama päivä taaksepäin pieneltä Helsingin reissultaan. Rovaniemi-Helsinki -junasta ulostautuessa pipo, villatakki tuulitakilla kerrostettuna oli auttamattomasti liikaa. Paluu Pohjoiseen tuntuu melko kylmältä, pakko myöntää. Onneksi pieni kainaloon kettukäärölle käpertyvä kelpiitti lämmittää!

Jehna-paran naistenpäivät ovat menneen talven lumia ja eilen käytiin korkkaamassa ulkokausi ryhmätreeneissä. Mentiin ajoissa paikalle, että kerettiin tehdä vähän keskenään ja näin missä mennään. Muutama toisto ohjurikepeillä ja sen jälkeen tehtiin kymmenisen toistoa ihan normaaleilla kepeillä. Ei mitään ongelmaa. Ei hyppinyt välejä/lopettanut kesken kertaakaan. Kerran se sekosi askelissaan ja meni vähän plörinäksi, mutta pidin leipäläpeni rullalla ja otettiin vaan heti uudestaan. Ei paineistumista, ei mitään ongelmia! Jes jes jes!

Kontaktit sujuivat ihan hyvin. Muutaman kerran juoksi läpi käskystä huolimatta, mutta pidin taas pään kylmänä ja tehtiin vaan heti uudelleen. Aika hitaat ne omaan silmään on, mutta toisaalta ei se tässä vaiheessa vielä haittaa. Otettiin puomia myös osana rataa ja siinäkään ei mitään problematiikkaa. 

Siinäpä treenailut lyhykäisyydessään! Hyvin toimi, oli kuulolla ja meni LUJAAA. Kunnon putkirallattelua ja juoksupätkiä, tykkäsin! Me pelattiin hyvin yhteen, meininki oli kivaa ja ennen kaikkea meillä oli yhdessä ihan älyttömän hauskaa. Viikonloppuna ajattelin kokeilla lisätä keppien eteen hyppyesteen ja treenata hyppy + kepit -pätkää. Hiljaa hyvä tulee! Toivottavasti. Tauko taisi tehdä meidän tapauksessa pelkästään hyvää. Nyt me keskitytään saamaan kepit ja kontaktit varmoiksi sekä tekemään niitä meille vaikeita, nopeita 1-luokkalaisten ratoja. Kisaamisesta me ei oteta mitään paineita ja piste.

Loppukevennyksenä äitini lähettämä viesti Jehnan kuulumisista (se oli vanhemmillani hoidossa reissuni ajan): "Jehna on ollu oikein kiltisti. Nukkunut minun kans, herätti aamulla klo 4? Painoi tassulla käteen ja haisteli silmiä.. Kiva herätä kun musta nokka on silmän eessä. Käytiin pitkä lenkki vesisateessa, Jehna ei vetäny yhtään. ;D Nyt se nukkuu kettukäärössä."

On se herttanen pieni otus.

4 kommenttia:

 1. Kaunis Jehna, ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan se kyllä hurrjan kaunis, omaan silmään ainakin.. :D

   Poista
 2. Niin on, kaunis Jehna <3 Millos teillä olis näyttelydebyytti? ;) Mä kyllä vaadin, että käytät joskus Jehnaa jossakin näytillä! Koko ei ole este, samankokoisella Kiusallakin on 2 sertiä! Eikös Jehna ollu vielä sijotuskoiraki, kyllä sen kans pitää ainaski yhesti näyttelyissäki käydä eiksjoo! Se on oikeesti (kuvien perusteella ainaki) mun silmään aika kivannäkönen (nyt, kun on vähän kehittyneempi)! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se <3 Mutta kun nlyjutut ei kiinnosta ollenkaan. :D Ehkä joskus jos kaivataan agilityvalionarvoon (KÖH KÖH) näyttelytulosta niin sitten. Tiiän et se on muaailman sievin kelpi omaan silmääni ja se riittänee mulle. Ja Jehnalle ei tuu jälkikasvua, koska se on niin piään ja mun omasta mielestä se on vähän turhan herkkis jatkamaan sukua. :)

   Poista