tiistai 27. syyskuuta 2011

Sini Lintula seisottuaan tunnin armottomassa vesisateessa pimeällä kentällä sitä saattaa mahdollisesti kyseenalaistaa sen onko koiraharrastukset sittenkään niin kivoja
- Facebookin tilapäivitys

Matkalla KSPK:n kentälle multa lens kaks kertaa pipo päästä ja pelkäsin jo, että Jehna lähtee tuulen mukaan.. Selvittiin hengissä kohteeseen, vaikka tuuli ja sade oli aika kammottavaa. Mikäs sen parempi tapa viettää tiistai-iltaa kun seisoskella vesisateessa ulkona?

Jehna käyttäyty taas tosi mukavasti hakien koko ajan kontaktia. Jouduttiin odottelemaan vartin verran oman ryhmän alkua, minkä aikana Jehna kysy pariin otteeseen piippaamalla, että joko mentäs en jaksa olla paikallaan. Perusasennosta saatiin kehuja ja kyllähän Möhkis hakee sen jo hyvin itse. Se myös pysyy siinä ihan mielettömän hyvin ja huomasin välillä toisten suorituksia katsellessa, että kelpiotus oli ilmestynyt perusasentoon täysin oma-aloitteisesti täydelliselle paikalle! On se mahtava.

Maahanmeno check siinä ei mitään kummempaa. Luoksepäästävyys meni ensin vähän hölinäksi (Jehna pelkäsi!?) ja koira nousi seisomaan ja peräänty vähän pelokkaan näkösenä, mutta veikkaisin tämän johtuvan pimeydestä. Hyvä kun oman mustan koiran erotti sieltä kaiken pimeyden seasta.. Otettiin uusiksi ja meni ilman mitään ongelmaa.

Spottasin kentän laidalta vähän epäilyttävät agiesteet, joita me uskaltauduttiin tesmailemaan tylsistyneinä odottelusta. Keinu näytti tosi matalalta, eikä ääntänyt nurmikkoa vasten oikeastaan ollenkaan, joten siinä on kyllä tosi hyvä treenailla ko estettä ensimmäisiä kertoja. Pitää jäädä seuraavalla kerralla pärryyttelemään sen keinun kanssa! Tänään me kuitenkin keskityttiin puomiin, jonka alastulon Jehna viiletti sitten parilla viimeisellä kerralla tosi mallikkaasti läpi.

Koirapuistossa Jehna on pistänyt jälleen oman pienen lenkkipiirinsä pystyyn! Kuvio kulkee hyvin pitkälti seuraavan kaavan mukaan: Jehna juoksee kärjessä, muut juoksee perässä. Varma tapa kohentaa kuntoa! Hämmentävää on, että ainoastaan muuan whippet pysyy Jehniksen perässä. Ja minun pitäis pysyä radalla sen perässä? Noh, ei saa valittaa: nopeaa agikoiraahan mie nimenomaan toivoin.
On sillä häntä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti