maanantai 21. helmikuuta 2011

Kolmikko lomalla

Hirveästi ei oo meille ehtinyt tapahtua! Jehna toiselta nimeltään Hammaspuoli voi oikein hyvin puolittuneen kulmurinsa kanssa. Käytiin tänään rokotuksilla, ja reissu sujui oikein mainiosti. Joskin Jehna-kelpie käyttäytyi ihan tavallisen kelpiemäisesti, eli sinkoili sumppailemaan eläinlääkäriä, eikä olisi millään tohtinut pysyä paikallaan. Rokotustilanteessa vauva tuskin edes tajusi, että häntä pistettiin!

Sofilla on alkanut juoksut, mikä rasittaa meidän elämää huomattavasti.. Jehna-parka juoksee vanhempaansa karkuun, kun Sofi meinaa hypätä sen selkään melkein koko ajan. On pienenä pelpiellä ihmettelemistä, kun roolit ovat vaihtuneet. No, eiköhän ne kohta lopu (sormet ristiin..)! Muuten kaksikolla menee oikein hyvin, eikä enää oikeastaan ole sieltä Jehnan puolelta koko aikaista hyökkimistä.

Mehän oltiin taas Rovaniemellä vierailemassa ja koirat olivat intopiukeina takapihalla juoksemassa isän hirvikoiran Jekun häkin ympärillä. Jehna jopa yritti hanakasti kaivaa häkin vierustaa, jotta pääsisi tekemään Jekkuun lähempää tuttavuutta.
Kotimatka Kemiin meni erityisen hienosti, koska Jehna halusi välttämättä itse kävellä osan matkasta asemalta kotiin. Hienosti se jolkotteli Sofin perässä menemään.

Poden edelleen huonon omistajan-syndroomaa, koska en oo ehtiny opettaa Jehnalle vielä hirveästi juttuja. Istumista on vahvistettu, samoin luoksetuloa, mutta muut jutut ovat jääneet vähemmälle! Tosin me ollaan harjoteltu niinkin tärkeitä juttuja kuin rauhoittumista ennen ulos lähtemistä ja ruokaa. Jehna osaa jo istua maltillisesti paikallaan (hännästä ei voi sanoa samaa..) ennen kuin annan sille ruokaa/laitan sille pannan kaulaan. Ulkona me ollaan kuljeskeltu tässä lähellä ympäriinsä ja ihmetelty mm. rollaattoreita, lastenvaunuja, polkupyöriä ja kävelysauvoja! Jos nyt vihdoin ja viimein saisin itse niskasta kiinni ja alkaa opettaa sille maahanmenoa ja paikallaoloa. Kuvia on vähän mahdoton ottaa, kun voi jehna kun paikallaan oleminen on ihan tylsää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti