perjantai 28. tammikuuta 2011

J&JMatkustettiin kolmisin eilen junalla tänne Rovaniemelle, ja huhhuh - olipa se matka! Koirat oli tosi kiltisti, mutta asemalle käveleminen tuotti hieman tuskaa: toisessa kädessä mulla oli kori ja jättimäinen käsilaukku, toisessa kädessä Jehna ja sitten Sofin hihna. Selässä vielä kaiken lisäksi älyttömän painava reppu. Selvittiin kuin selvittiinkin juna-asemalle ja päästiin pienten vastoinkäymisten kautta junaan sisäänkin. Sofi meinas litistyä yhden oven väliin, kun kaikkien kamojen ja Jehnan kanssa koitin siitä ahtautua sisälle. Onneksi ei käynyt pahemmin! Junamatka itsessään meni hyvin lämpimissä tunnelmissa, kun molemmat koirat tahtoivat välttämättä nukkua sylissä. Jehna nukkui puoliksi Sofin päällä ja oikein kiltisti paapustelivat koko reissun ajan.

Kynin Sofin karvat ja siitä tuli no.. mielenkiintoisen näköinen. Pistetään nyt sen piikkiin, että nythän kaikki vähän rockimpi on muodissa, joten Sofi saa nyt sitten olla muodikas vähän räjähtäneessä ja epätasaisessa turkissaan. Nyt on anyhow molemilla paljon helpompaa, kun Jehna ei saa enää revittyä Sofia turkista. Eilen kun tulin koulusta odotti oven takana Sofi ja Jehna, jolta sojotti Sofin karvatuppo suupielestä..

Ja kuten kuvasta näkyy, on Jehna ihastunut isän harmaa Jekkuun! Vielä ihan suoraan kontaktiin ei ole J&J päässyt, mutta häkin välityksellä ovat leikkineet ja Jehna koittaa kovasti nuolla isompaansa. Jekku on tietysti aivan innoissaan pikkuisen huomiosta!

Huomenna tai sunnuntaina kuonot kohti Kemiä - saa nähdä miten me siitä junamatkasta selvitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti