sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

keep calm and carry on

Hyvin meni! Lukuun ottamatta surkeaa keppitilannetta (ja sitä että palloilin muuan radalla koiran edessä, kun sen pitäisi yrittää itse hakea keppejä, gj..), hiivittyjä/yliloikattuja kontakteja ja muuta rällättelyä sekä ennen kaikkea sitä, ettei oma vauhti riitä Jehnan perässä pysymiseen. Olipa siellä paljon muitakin vikoja. Mutta me tehtiin hyvällä fiiliksellä ja kisoista jäi todella kiva mieli. Radat oli aikamoisia putkivauhtiralleja, mutta kyllä me jotain osattiinkin. Jehna oli hyvin kuulolla ja yksikään rima ei lentänyt. Ainiin ja mediksikin se mitattiin!
Saldo: HYL -- 20 -- HYL

Nyt kujakepit takaisin käyttöön, hölkkälenkille ohjaajan kuntoa parantamaan ja agiradoille etsimään paljon puhuttua kivaa fiilistä! Tänään ainakin oli huippua, vaikka viimeisellä radalla kepit onnistuivat vasta neljännellä kerralla hyvin, hyvin hitaasti. Kyllä me täältä vielä noustaan!

t. positiivarit pohjoisesta

6 kommenttia:

 1. Hienoa! Hyvä fiilis on tosi hyvä tavoite, onneksi onnistuitte siinä :)

  VastaaPoista
 2. Jejeee mitä pienistä HYLyistä, kunhan itellä ja koiralla on kivaa :D Ens kerralla sitten paremmilla pisteillä (pisteettömyydellä?) :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä, nyt on oikea asenne ;--) Kyllä se siitä, ens kerralla menee paremmin ja nyt tiiät mitä pitää treenata. Tosiaan se oikea fiilis on pääasia, muuten ei oo harrastamisessa mitään mieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä asennetta oonkin saanut hakea kauan! En usko, että meillä ens kerralla menee ainakaan tulosten kannalta paremmin, mutta jospa me oltais siihen mennessä kehitytty edes himpun verran. :-)

   Poista