torstai 28. maaliskuuta 2013

42cm

Ollaan viimeisen kuukauden aikana treenattu agilitya, unohdettu toko vahingossa kokonaan ja vietetty mukava viikonloppu mökillä. Äsken silmäilin KSPK:n ja Kemkon sivuja löytääkseni jonkun meille sopivan tokoryhmän. Ei löydy ei. Pitää vissiin ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa taas jahkata alokkaan liikkeitä ihan itsekseen.

Mitä agilityyn tulee, me painitaan oikeastaan edelleen samojen ongelmien kanssa. Kepit sujuu jo jonkin verran paremmin, mutta putkista se ottaa välillä häiriötä. Lisäksi Jehnan mielestä kepit on ihan maailman tylsin ja typerin este, joten se ei kestä hirveän montaa toistoa peräkkäin. Hanskassa se treeneissä aluksi ihan loistavasti, mutta sen jälkeen se alkoi himmailla kontakteilla ja väijyä putkia sekä kierrellä ja kaarrella omituisesti. Juoksuja pukkaa vai? Joka tapauksessa me tehtiin kaksi tyylipuhdasta 1-luokan rataa ja oon enemmän kuin tyytyväinen. Saatoin myös itse vähän kiihdytellä Jehnaa niiden muutaman nappisuorituksen jälkeen, kun kelpi nimittäin mitattiin ja tulos oli 42cm.. Jos Tornioon kuului tiistaina iltasella jotain outoa hypettämiseltä vaikuttavaa kaikua, jep se olin minä.

Eli jatkossa yritän olla kiihdyttämästä koiraa entisestään, en toistele sen kanssa samaa (onnistunutta) ratapätkää kovin montaa kertaa ja koitan pysyä itse järkkymättömässä zen-tilassa. Viimeisin on helpommin sanottu kuin tehty. Kumma homma vaikka yritän kuinka niellä turhaumuksen, vaistoaa Jehna korvistani tupruavan savupilven. 

5 kommenttia:

 1. Onnea mediydestä! (Hmmh, kai se on ihan oikea sana? :D)

  VastaaPoista
 2. Onpas Jehna pieni! Onneksi kuitenkin medin puolella, ettei maksiksi joutunut :) Onnea! :)

  VastaaPoista
 3. Voihan Jehna! Kiva, että saa kisata medeissä, mutta voi voi niitä nopeuksia kun ei tarvitse hypätä lainkaan :D ! Hienolta kuullostaa teidän meno ja suurenmoiset onnittelut zen-tilan löytämisestä!

  Terveisin, me etsitään omaamme ankarasti :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia onnitteluista! (-:

  Iitu, me etsitään edelleen sitä zen-tilaa. Luulen tosiaan, että Jehnis tekee juoksuja ja katoaa siis ihan jäätävän helposti hanskasta nyt. "Hanki kelpie, kehitä hermoja!"

  VastaaPoista